inovativna uredska rješenja po mjeri klijenta

Ako trebate ured kratkoročno, dugoročno ili samo povremeno, došli ste na pravo mjesto. Otkrijte sva naša inovativna rješenja za urede i usluge – kombinirajte, profitirajte i povećajte efikasnost rada svoje tvrtke… jer Vaše poslovanje ne zaslužuje ništa manje!

Bee.Activities d.o.o. tvrtka je čija matična kuća djeluje u Francuskoj od 1846. te je u Hrvatskoj prisutna s dvije nekretnine u Hrvatskoj te Business centrom i uredima u Zagrebu.
4000 m2 moderno opremljenih uredskih prostora sada su i Vama na raspolaganju uz kompletnu uredsku podršku i administrativnu pomoć oko obavljanja Vaše djelatnosti i svakodnevnog poslovanja, što Vama jamči osjetnu uštedu te povećava efikasnost rada. 170 godina uspješnog poslovanja dokaz su naše predanosti pružanju najboljih usluga i prilagođavanju Vašim željama i potrebama.

Naša moderna uredska rješenja uključuju: kompletno namješten prostor, troškove svih režija, čišćenja i tekućeg održavanja, besplatno parkiranje u garaži, slobodnu Wi-Fi zonu, osiguranje objekta 24 sata dnevno, korištenje suvremeno opremljenih dvorana za sastanke te slobodan pristup RELAX zoni, DROP In radnim mjestima i kuhinji.
Uredi se nalaze samo 10 minuta od aerodroma i u neposrednoj blizini autoceste i centra grada. Zakupite svoj ured iz snova na minimalno sat vremena ili na neograničeno vrijeme i iskoristite sve pogodnosti koje Vam pružamo!

recenzije

“Došao sam ovdje namjeravajući kroz period od 1-2 mjeseca vidjeti kako će mi se svidjeti. Već drugi tjedan boravka potpisao sam godišnji ugovor. Odavde jednostavno ne želite otići. Ambijent i atmosfera su toliko poticajni, da vam daju dodatnu motivaciju i vjetar u leđa. Srdačno i pristupačno osoblje je uvijek na usluzi i dodatno doprinose tome da se osjećate kao čovjek. I to uspješan čovjek. Ne tražite dalje.”

 

– DANON SELETKOVIĆ, TAUS D.O.O.

“Bee-At-Work koncept nas je privukao jednostavnošću početka rada na novoj lokaciji. Navedeni koncept nudi doslovno plug and play rješenje za početak rada mikro i malih poduzetnika, pružajući neophodnu opremu za trenutni početak rada. Velika prednost business centra je jednostavnost dolaska partnera zbog blizine obilaznice, te uvijek dostupnih parkirališnih mjesta u podzemnoj garaži. Na lokaciji business centra nalazi se pristup širokopojasnom Internetu iznimne brzine što je neophodno za poslovnu komunikaciju i korištenje cloud usluga. Uvijek susretljivo osoblje brine za rad korisnika stalno unapređujući uslugu i prateći moderne svjetske trendove.”

 

– DEJAN FIČKO, DIREKTOR, STERLING D.O.O.

“Koristimo usluge bee@work i iznimno smo zadovoljni. Nakon preseljenja tvrtke u business centar pojavile su nam se mogućnosti koje prije nismo mogli ni zamisliti i samim time olakšale nam poslovanje. Moderan interijer i ljubazni djelatnici centra čine dodatnu vrijednost usluge. Planiramo dugoročnu suradnju. Moja preporuka svima koji traže ured za svoju tvrtku i impresiju za klijenta.”

 

– SAŠA RENDULIĆ, DIREKTOR S.H.O.P. CENTAR D.O.O.

Nakon dugog traženja ureda, jedan posjet bee@at work Business centru bio je dovoljan. Prvi dojam bio je fantastičan a tako je ostalo i dalje. Ugodan i moderno uređen interijer, lijep i funkcionalan ured a imali smo priliku isprobati i dvoranu za sastanke koja je izvrsno opremljena. Velika prednost je parking u garaži, što za nas, tako i za naše klijente. Lokacija centra je također izvrsna s obzirom na blizinu autoputa i Zračne luke. Ljubazno osoblje je uvijek tu za bilo kakvu podršku. Sigurna sam da ćemo ovdje još dugo ostati. Bee@work je zaista za svaku preporuku.

– MIRELA SORIĆ, DIREKTORICA SORBEL GROUP D.O.O

“Imamo ured u poslovnom centru bee@work od samog početka te smo iznimno zadovoljni kako našim uredom tako i cijelim poslovnim centrom. Pozitivna atmosfera centra uz profesionalan i fleksibilan pristup pomaže nam da se fokusiramo na naše poslovanje. Preporučili bi svima koji traže ured na istočnom dijelu Zagreba.”

 

– ILIJA BARIŠIĆ, ISKOP GRADNJA D.O.O.

“Često koristimo dvoranu za sastanke u bee@work poslovnom centru. Dvorane su odlično opremljene i kvalitetno dizajnirane. Djelatnici centra su susretljivi i profesionalni. Sve pohvale ekipi iz bee@worka. Svakako preporučamo!”

 

– LUKA CAREVIĆ, UVID D.O.O.

partneri

Partner za studentske poslove: Studentski poslovi Zagreb

kontakt

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite nam upit:    01 4093 480
    091 6002 139
    Savska cesta 84 • 10360 SESVETE
    beeatwork@beeactivities.hr

    © 2023 bee at work • All rights reserved.