U posljednjih mjesec dana imali smo priliku prvi puta ugostiti nekoliko tvrtki u našoj novootvorenoj kongresnoj dvorani i oduševljeni smo povratnim informacijama korisnika. Prostrana dvorana, preko 60 sjedećih mjesta, puno dnevnog svijetla, besplatan i dostupan parking, sve su to bile izjave koje smo često čuli.

Jako smo ponosni što je naš bee@work Business centar sada obogaćen i kongresnom dvoranom koja na 280m2 pruža razne mogućnosti od edukacija, seminara, domjenaka pa do raznih velikih sastanka, Skupština, dodjela i predstavljanja.

Prvi koji su probili led bila je taksi kompanija Cammeo koja je organizirala dodjelu za najboljeg vozača godine. Preko 60 osoba je sudjelovalo na ovom eventu i naravno svi su došli sa svojim taksijima tako da tako da smo ih sve uspjeli smjestiti u našu garažu.

Pogledajte kako im je bilo: (slike)

Tjedan dana nakon njih ugostili smo svjetski poznatog proizvođača alata BLACK+DECKER u organizaciji tvrtki Kodiak Trade i Pevec. Gostujući predavač im je predstavio paletu ručnih alata te izveo zanimljivu prezentaciju na terasi ispred kongresne dvorane. Nakon ovakve prezentacije odmah dobijem inspiraciju za male kućne popravke i radove u dvorištu. 😉

Pogledajte kako im je bilo.

Nakon ovog edukativnog i korisnog predavanja, kongresna dvorana se još nekoliko puta koristila za manje sastanke i skupove te je uistinu uspješno otvorena kongresna sezona. Drago nam je da naši korisnici mogu na jednom mjestu dobiti sve što im treba jer većina njih ima i ured u Business centru. Inače kongresna dvorana se nalazi u sklopu Business centra bee@work na gdje se može pronaći veći broj opremljenih ureda za najam, coworking prostora te nekoliko dvorana za sastanke raznih veličina te od sada i velika kongresna dvorana. Ovaj simpatični Business centar otvoren je prije nešto više od dvije godine i ubrzo je postao pretijesan za sve koje su željeli iznajmiti ured u njemu tako da je prošle jeseni proširen ili točnije rečenu utrostručen te obogaćen za ovu prekrasnu kongresnu dvoranu. U bee@worku se do sada smjestio veći broj tvrtki raznih profila kako domaćih pa tako i stranih, a veliki je i broj onih koji su tek krenuli u poduzetničke vode. U ovom okruženju mnogi od njih su i međusobno počeli surađivati i širiti pozitivnu i poticajnu radnu atmosferu među ovom start-up zajednicom. Koncept coworkinga se i u ovom slučaju pokazao kao motivator poslovnog i društvenog razvoja malih i srednjih poduzetnika koji se u ovakvom okruženju lakše mogu posvetiti svojem core poslovanju i u suradnji sa širom zajednicom poduzetnika širiti i unapređivati svoj biznis.

Livija Martinović, voditeljica centra

kontakt

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM
Savska cesta 84 • 10360 SESVETE    01 4093 480
    091 6002 139
    Savska cesta 84 • 10360 SESVETE
    beeatwork@beeactivities.hr

    © 2023 bee at work • All rights reserved.